HURDÅDÅ? – 48h
886
page-template-default,page,page-id-886,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default

TÄVLINGSVILLKOR

För att tävla i 48h krävs det att du studerar på en relevant mediautbildning. Din skola måste vara anmäld innan du kan anmäla dig själv som deltagare. Tävlingen kommer att äga rum i Göteborg 15–17 mars, och kräver därför att du befinner dig i staden under den tiden. Resa och boende under tävling står du själv för. Genom att lämna in bidrag i tävlingen ger du ditt tillstånd till våra samarbetspartners att använda materialet med ditt namn vid publicering kring tävlingen. Uppdragsgivaren önskar att helt eller delvis förvärva ägande- och förfoganderätt till materialet. Äganderätten av materialet sker genom en överenskommelse mellan uppdragsgivare och det kreativa teamet.

ROLLER

De tävlande kommer på plats att delas in i lag om fyra, där ni jobbar med en skarp brief från en och samma uppdragsgivare. Varje lag kommer att bestå av rollerna Copywriter, Art Director, Projektledare och Designer.
COPYWRITER
Du gillar att skriva och formulera dig i text. Du uttrycker dig självsäkert oavsett kanal och har massor av idéer.
ART DIRECTOR
Du är en stilsäker och grafiskt kunnig person som gillar att hitta på koncept och kampanjer med det visuella i fokus. Du hittar på bildidéer, typografi och utformning av den produkt som ska tas fram.
PROJEKTLEDARE
Du gillar att ha många bollar i luften och ansvarar för att delegera uppgifter till dina lagmedlemmar. Du kommunicerar tydligt och kan leda och genomföra projekt.
DESIGNER
Du är formsäker och kan adobe-programmen utan och innan. Du kan producera grafiskt material till alla möjliga kommunikationskanaler och tycker om att arbeta under press.

BOENDE

Göteborg är en populär besöks- och eventstad, så hotellen kan snabbt bli uppbokade. Här tipsar vi därför om ställen som har garanterat lediga rum under dessa datum, till överkomliga priser för studenter.
BOENDE
STF Göteborg City
Enkelrum vandrahemsstandard (inkl. frukost), max 2 personer:
1 person: 930:-/rum & natt
2 personer: 1130:-/rum & natt, 565:- per person & natt
Tvåbäddsrum vandrahemsstandard (inkl. frukost), max 4 personer:
3 personer: 1530:-/rum & natt, 510:- per person & natt 4 personer: 1730:-/rum & natt, 433:- per person & natt
BOENDE
SPAR Hotel Majorna - DEAL!
Enkelrum: 745:-
Dubbelrum, twin: 895:-
Priserna inkluderar moms, frukost, samt parkering i mån av plats. Bokar gör man direkt till: majorna@sparhotel.se och uppger koden YRGO48.
RESA
Till Göteborg kan du resa med tåg, buss, bil, båt eller flyg. Det beror helt på varifrån du kommer. För att spara på miljön rekommenderar vi SJ eller Swebus.
MAT
Äta bör man annars dör man. Här hittar ni tips på ställen att fika, äta lunch eller hämta middag ifrån.