Intervju – Pauline Fare – 48h
2060
page-template-default,page,page-id-2060,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default

”Vi hade jädrigt kul och fokuserade på att lära känna varandra snarare än att vinna”

2014 var inte bara året då Ellen DeGeneres beställde in pizza till Oscarsgalan och då taco-emojin flyttade in i våra telefoner – det var också året då Pauline Fare var med och kammade hem vinsten i Sveriges största reklamtävling för studenter. Hon minns tillbaka på de 48 timmarna som oväntat roliga och att de resulterade i både roligt jobb och nya bekantskaper.

Vad har du för dig nuförtiden?
Jag jobbar på H&M online. Jag planerar marknadskommunikation på vår sajt och i våra olika kanaler.

Vad minns du från tävlingen?
Jag minns det som väldigt roliga 48-timmar! Jag minns att jag inte hade så höga förväntningar då jag egentligen inte är någon tävlingsmänniska, men tävlingen resulterade både i kul jobb och nya kompisar!

Hur hanterar du stress?
Att lära sig att hantera stress är något jag ständigt jobbar med! Att inte vara för hård mot sig själv och att sätta tydliga gränser gentemot sin arbetsgivare är viktigt. Min familj, god mat och dryck funkar ofta bra som återhämtning!

Pauline_Fare

Vad var nyckeln till er framgångsrika grupp i 48h?
Vi hade jädrigt kul och fokuserade på att lära känna varandra snarare än att vinna tävlingen. Vi käkade och drack bärs och sen kom idéerna av bara farten. Högt och lågt. Och vi vågade framförallt dela med oss av våra idéer med varandra.

Vad önskar du att du visste för 5 år sen som du vet idag?
Svaret på den här frågan.

Vad driver dig framåt i din karriär?
Det som driver mig framåt i mitt jobb är just att man aldrig är ”färdiglärd”. Vi lever och verkar i en ständigt föränderlig marknad. Kundens beteende förändras ständigt och konkurrensen är enorm. Detta kan ofta kännas väldigt utmanande men också väldigt spännande! Mina inspirerande kollegor är också en mycket viktig del av mitt driv!

Varför tycker du att andra borde anmäla sig till 48h?
Om man är sugen på en utmaning där man får testa på att jobba hands on med ett verkligt projekt, under tidspress, tycker jag man ska söka. Men vill man gå på en rolig fest och träffa människor från andra utbildningar så kan ju det vara anledning nog.